Når noen vi kjenner har fått en baby er det en selvfølge at vi ønsker å gi dem en gave for å vise at vi ønsker det nye vidunderet velkommen til verden. Som regel faller valget på klær, men hvorfor ikke tenke litt mer utradisjonelt? Her har du noen tips til gaver du kan kjøpe, som helt garantert vil falle i smak.

Babyteppe

Dette har nok foreldrene allerede skaffet, men dette trenger man flere av. Babyer gulper, og dermed må teppet vaskes. Da er det supert å ha noen i reserve. Er du flink til å hekle eller sy er det enda flottere om teppet er laget av deg. Da vil foreldrene sette enda mer pris på gaven, og den kan fort bli favoritten.

Babyhåndkle

Dette er også noe som blir hyppig brukt. Da tenker vi på disse håndklærne med hette som babyen kan tulles inn i etter badet. Få ting er så vakkert som en fornøyd og nybadet baby godt inntullet.

Lammeskinn

Et lammeskinn er praktisk å ha i vognen på kalde dager. Det gir ekstra isolasjon og varme slik at babyen ligger lunt og komfortabelt i vognen.

Bæremeis

Det tar selvfølgelig noen måneder før nye foreldre kan ta i bruk en bæremeis, men dette er en gave de garantert vil sette stor pris på. Ikke bare kan den brukes på tur i skog og mark, den er også meget praktisk om man for eksempel skal ut og reise med fly. Da har babyen god utsikt over alt som skjer, og foreldrene har frie hender.

Skinntøfler

Igjen en gave som ikke blir tatt i bruk med det første, men som er veldig praktisk senere. Spesielt når barnet skal lære å gå. Disse sklir ikke så lett, og er perfekte som innesko når barnet skal starte i barnehagen.

Ullklær

Denne artikkelen skulle handle om gaver utenom klær, men vi velger likevel å ta med ullklær. For skal du først kjøpe klær, er det få ting norske foreldre setter mer pris på enn god og myk babyull. Pass på at det er 100 % ull, da en miks ikke gir samme effekt.

Vi håper du synes disse tipsene var nyttige. Skulle du likevel velge å kjøpe klær anbefaler vi at du går litt opp i størrelse. De vokser fort, og da er det fint å ha noe som passer da også. Mer om nye foreldre her.