Bøker er en fin gave å gi bort til jul eller fødselsdager. Men ofte er det vanskelig å finne den perfekte boken til mottakeren og mange bøker blir byttet etter jul, fordi mottakeren heller ville hatt noe annet. Ville det ikke være fint å heller gi mottakeren et helt bibliotek, slik at mottakerne kan lese akkurat det de selv ønsker? Det kan du faktisk, gjennom å gi bort en lydbokkonto som gave.

En gave som passer alle

Lydbok-apper inneholder bøker i alle kategorier. Hos Storytel finner du mer enn 400 000 bøker, og utvalget bare øker. Her er det noe for barn, voksne, ungdom og eldre, uansett hvilken sjanger de liker å lese. Dermed passer en gave på lydbøker til alle du kjenner. Hvis det er noen som har alt og sier de ikke ønsker seg noe, kan dette altså være akkurat den gaven de setter pris på. Storytel har flere ulike gavekort å velge blant, og du kan gi bort et abonnement på 1, 3, 6 eller 12 måneder. Deretter kan mottakeren selv velge om de vil fortsette å abonnere på tjenesten eller ikke.

Spar penger på gaven du gir bort

Man skal ikke være grådig når man gir gaver, men det er lov å være smart og spare penger gjennom å kjøpe gaver på salg. Det samme kan du gjøre med lydbøker, gjennom å bruke Storytel rabattkode når du kjøper et gaveabonnement. Lydbøker er perfekt til barn, og til de slitne foreldrene som kanskje har dårlig samvittighet fordi de ikke har tid til å lese for barna. Også eldre som kanskje sitter mye alene vil elske å høre på lydbøker.

Hva kreves for å lytte til lydbøker?

For å lytte til lydbøker, trengs bare en mobil, og de har de fleste tilgang til i dag. Mobilen gjør det også enkelt å ta med lydbøkene overalt, og hos Storytel kan bøker til og med lastes ned og spilles av uten at man er på nettet. Gled noen du kjenner med gaven de ikke visste at de ønsket seg. Hvis det er noen du ikke vet hva du skal gi, bør du gi dem et gavekort på lydbøker fra Storytel. Da gir du bort timevis med underholdning og glede.