Vi ser det hver dag: Voksne som nekter å vokse opp. Dette kan vise seg i mange former. Er det bra å beholde barnet i oss lenger, eller bør vi vokse opp og gi slipp på leken? Meningene er delte, men at skillet mellom barn og voksen viskes ut, er et faktum.

Generasjonene før oss hadde en klar idé om hva man skulle gjøre når man ble voksen. Da kledde du på deg dress, gikk på jobb og lagde middag. Interesser og beskjeftigelser du før likte, ble lagt på hylla for å bli byttet ut med nye voksne interesser som litteratur, turer eller husarbeid. Skillet mellom barn og voksen viskes ut. Dette er en prosess som har foregått sakte, men sikkert. Våre besteforeldre var forventet å bli voksne etter konfirmasjonen, da de fikk sin første dress som tegn på fremtidens bekledning. For oss er denne ideen absurd.Lego lastebil

Holdningen om ikke å bli voksen smitter ikke bare over til bekledning, men også interesser. Det er nå ønsket og nesten forventet at du skal fortsette å ha «barnet» i deg. Dette har resultert i en økende interesse for leker for voksne. Vi snakker ikke bare om leker beregnet på voksne, men barneleketøy som nå blir brukt av voksne. Et eksempel er Lego. Lego er en av de tingene som nå blir omfavnet av voksne rundt om i verden. Med god hjelp av Lego-filmen har dette blitt en godt etablert trend. Noen kan være skeptiske, men det viser seg at mennesker som fortsetter å leke, utforske og utfordre seg selv, er lykkeligere. Lego er på den måten det ideelle leketøyet for en voksen, og du kan bygge store og avanserte ting i tillegg til at du mest sannsynlig har økonomi til å opprettholde hobbyen.