Mange verktøy drives med batteri, og dette er som regel veldig praktisk. Du slipper å dra med deg en lang ledning, og får dermed en lettere arbeidssituasjon. I tillegg kan batteridrevne verktøy brukes overalt uten tilgang til strømkilde. Når verktøyet er batteridrevet, kan det også brukes i skog og mark, eller på dugnad, uten at du trenger en stikkontakt eller lange skjøteledninger. Veldig praktisk når du skal lage egne møbler til hagen eller montere lekeapparater til barna.

Verktøy er gjerne utstyrt med oppladbare batterier. Dette er miljøvennlig og fører til mindre avfall enn engangsbatterier. Ladetiden kan derimot være lang, og føre til unødvendige pauser underveis. Da er det lurt å investere i et par reservebatterier. På den måten kan du ha et nytt batteri klart når batteriet du bruker går tomt for strøm. Sett et av dem til lading mens du jobber videre med et annet. Slik får du raskere ferdig prosjektene dine, enten de er store eller små.

Kjøp ekstra batteriladere

Det hjelper selvsagt ikke med mange batterier dersom du ikke har batteriladere til dem. Her er det lurt å ha flere, slik at du for eksempel kan lade flere batterier samtidig. Kjøp batteriladere på nettet og få dem levert hjem eller til et utleveringssted der du bor. Samtidig kan du kjøpe flere batterier til verktøyet ditt. Husk å lade batteriene på riktig måte, og levere dem til miljøstasjonen dersom du skal bytte ut gamle engangsbatterier med oppladbare batterier.

Batteridrevne verktøy

Du kan velge mellom utallige batteridrevne verktøy. Noen selskap har til og med laget et universalbatteri som passer til alle verktøyene de lager, slik at du kan flytte batteriet over til det verktøyet du trenger. Da er det enda mer praktisk å alltid ha flere batterier klare til bruk, slik at du kan holde på hele dagen, uten ladepauser. Sag, bor, drill , slipemaskiner, spikerpistoler og muttertrekkere er bare noe av det som drives med oppladbare batterier. Verktøyene er tilpasset både hobbybrukere og profesjonelle. Sats gjerne på verktøy av høy kvalitet som kan brukes lenge. Stadig nye batteridrevne verktøy dukker opp, og gir deg mer fleksibilitet.