En gave sier mye mer enn tusen ord. Enten den er kostbar eller ei, så er det tanken bak som teller. Noen ønsker seg alt mellom himmel og jord, mens andre helst ikke vil ha så mye oppmerksomhet. Likevel kan en gave ha større mening enn man skulle tro.

Ta for eksempel nøkkelringer med trykk. Nøkkelringen er et symbol. Det kan være en fortelling mellom to forelskede, eller en ting som sier at man alltid kan finne husrom en plass. Når man i tillegg kan tilpasse dem med eget trykk, får disse fantastisk nyttige tingene mening. Les om design og se flere graverte nøkkelringer her om du fikk en ide til en gave.

Vis kjærlighet med en nøkkelring

Kanskje du ikke har turt å sagt det ennå, men personen du tenker på vil du bli bedre kjent med. Å gi en nøkkelring, viser at du vil at personen skal bli din. Du sier rett og slett at du kan få nøkkelen til mitt hjerte. Noen mister nøklene sine i flaue situasjoner, men med nøkkelringen blir det enklere.

Passe på sine kjære

En nøkkelring sier noe om familien også. Nå som vi vet at barna ofte roter bort husnøklene sine, så er det ikke noe finere enn å gi en nøkkelring som symboliserer enhet og solidaritet. Nøkkelringen hvor man fester nøkkelen til huset, er den praktiske løsningen for at de skal slutte å miste nøkkelen sin.

Praktisk i hverdagen

En gravert nøkkelring er som regel av metall eller tre. Det er her man kan gravere inn trykk med laser. Uansett design så blir trykket unikt og flott. Nøkkelringer kan ha en festemekanisme hvor man har en mynt som passer i handlevogna eller en krok for USB-minnepinnen. Du får jo også samlet alle de nøklene du bruker hver eneste dag. Slikt blir det styr og orden av.

Nøkkelring i arbeidet

En nøkkelring er en fin firmagave. Enten man legger dem i en boks med andre dingser til ansatte og kollegaer, eller gir dem som et markedsføringsstunt, så har nøkkelringer i arbeidet en stor påvirkning. Trykk på firmaets logo og gi de ansatte en felles ting å samles rundt. Her er nøkkelringen bare en av mange muligheter, slik som å trykke print på t-skjorter, capser og krus med trykk.

Velg en gravert nøkkelring neste gang du skal gi en gave!