Det heter seg at veien til en manns hjerte går gjennom magen, og mange mener kanskje at det er lettere å gjøre en mann tilfreds med en gave enn en kvinne. Menn har som regel en enklere smak, og vil ofte bli mer glad for harde pakker enn myke.

En stor gutt som akkurat har blitt pappa opplever store forandringer i livet, og når det skal utklekkes en gaveidé som er relatert til det å bli forelder er det mye interessant å velge mellom. Noen av dem finnes på https://www.getpersonal.no/gaver-gadgets-gravering/exentri-lommebok-kortholder-gravering.html.

For deg som er gift eller samboer og vil gi noe godt til partneren din, er det nok enklere siden du allerede kjenner mannen ganske godt. Kanskje du kjenner til musikksmaken hans, da kan du enten brenne en spesiell CD eller samle sammen en spilleliste med musikk på MP3-spilleren hans han kan nyte under trilleturen. Ordentlige musikkelskere har musikk for forskjellige værforhold og tider på døgnet, men mannen din vil uansett sette mest pris på oppmerksomheten.

 

Det er en utpreget trend med flere foreldrerelaterte gaver til nybakte fedre

Etter hvert som barna vokser vil de elske utelek sammen med pappa, så klargjør ham for dette ved å gå til anskaffelse av uteklær som tåler en støyt. Solid regntøy og varmt vintertøy er da helt essensielt, og kanskje et barnesete bak på sykkelen kunne være et godt gavetips.

Babyer og små barn trenger ofte konstant tilsyn, så en stelleveske med det nødvendige utstyret vil komme godt med. Det kan selvfølgelig også være en ryggsekk, så lenge det bare kan romme det nødvendige, siden menn ofte er bevisste på hva de kan ha på ryggen og fremfor alt over skulderen. Dette vil også føre til at pappaen er mer villig til å ta den lille med ut på turer i skog og mark, noe som alle parter har godt av – nybakte mødre har jo også veldig godt av en rolig stund for seg selv.

Et smykke pappa kan ha rundt halsen med navnet til den nyfødte på vil kanskje falle i smak, pluss bøker om hva som må til for å stelle godt med en nyfødt. En kveld sammen med vennene hans vil han også ha stor glede av, siden babyer krever mye tilsyn og han ikke vil ha like mye fritid som før.